Thursday, November 22, 2007

Primul dar

Ssshhh... incet... vreau sa-ti soptesc... adanc in suflet, de neatins, cuvinte neauzite... ssshhhh... asculta, cu inima, ingerule!

Departe, acolo in noapte, dansez. Dansez cu inima, cu sufletul, cu fericirea din mine, cu tristetea ce e compatibila cu sangele ce-mi curge prin vene, dansez... departe, in noapte, ca atunci cand eram la inceput.

O noapte de 22 noiembrie ce mi-a placut. A fost pe sufletul meu. A fost pe nesimtite eterna, in muzica, in vibratii de chitari, eterna in mine. Pentru 21 de ani ce-i voi implini in prima zi lui decembrie! La multi ani mie! La multi ani mie, pentru ca merit! Merit sa pot sa fiu fericita. Si nu fericita ca avea pe cineva langa mine, ci fericita ca pot sa aleg, ca pot sa zambesc, ca pot sa imbratisez fiecare pasiune ce ma sageteaza, fiecare gand ce-l doresc realizat. Sunt fericita!

Un concert atat de extraordinar! Un concert atat de fulgerator! Un concert atat de selectiv!
Nu i-am ascultat din fata unei scene. Nu am apucat sa-i aud live. Dar asta a fost pana azi, cand asezata la prima masa din fata scenei, aprope de ei, aprope de privirile lor, de glasul si respiratia lor, le-am cunoscut muzica. Sunt din 1991, dar abia azi am apucat sa-i vad fata in fata! Doar azi am putut sa-i ascult cu adevarat!
Ei sunt Directia 5! Au cantat in aceasta seara aproape de mine! Au cantat fara a cunoaste marele dar ce mi-l ofera! Au cantat pentru mine, pentru ca in seara aceasta mi-am oferit primul dar pentru cei 21 de ani ce-i implinesc la 1 decembrie!

Va multumesc! Va respect si ne vom revedea!

Acum tie, celui ce-ti vorbesc aculta... priveste... gandeste... si nu uita... undeva, in noapte, tarziu, cineva danseaza... cineva iubeste... cineva gandeste la tine...


2 comments:

Anonymous said...

aceeasi minunata fiinta...

!! scortisoara !! said...

maybe...or maybe not :)