Thursday, November 24, 2011

amoruri comerciale

Sa ma plang sau sa nu o mai fac? la asa zi, nici regulile nu le mai respect...

Ma tot gandesc cum poti sa mai crezi in lumea asta romaneasca?! Cum? cand te lupti pentru o viata mai buna, aici, in radacinile create? Si cand spui, hai ca mai merge, te plesnesc altii cu nesimtirile lor, cu tupeul lor de "mai puternic" si o iei razna. Imi vine sa rup toti peretii sa sparg tot in jur si nici atunci nu voi fi linistita, stiind ca unii isi bat joc de mine si de munca mea.

Daca vezi ca incerc de ce imi tai picioarele in loc sa imi dai aripi sa zbor? De ce ma "futi" in loc sa imi fcai bine? De ce dracu numai aici se poate? De ce?

Nenorocirile astea zilnice ma omoara, iar faptul ca ma lupt parca apar mai multe piedici....mai multe nesimtiri, mai multe detoate....si prea putin bine.

Si stau si ma gandesc cum dracu sa mai raman aici cand stiu ca de 4 ani ma chinui sa o scoatem la capat cu bine...sa avem speranta la o viata decenta, in care facturile nu ma deranjeaza lunar si ca pot sa imi permit mai mult decat 3 perechi de papuci pe tot anul, si aceia de anul trecut. Ca pot iesi seara la cina in oras, ca nu ma deranjeaza sa scot banii din buzunar.... Cand voi putea sa am aceasta usurinta de a trai?
Probabil cand voi scapa de Romania asta imputita.... probabil cand altii nu-si vor mai bate joc de munca mea, probabil cand imi reneg radacinile si voi pleca dracului de aici...

Sunt nervoasa, suparata si cel mai mult dezamagita ca am crezut ca putem avea si noi afacerea noastra, iar ei, nenorocitii, isi bat joc de noi....

Dar un lucru e sigur....nu ne lasam.....
subiectiv

1 comment:

Maya said...

sfatul meu este sa pleci cat mai poti sa incepi de la zero in alta parte:)